Anotace: .
Uvězněná ve vězení
V temnu ticha, v zapomnění
Bez soucitu, bez prodlení
V blouznění a v oslovení
Od přeludu v podvědomí
Jenž vkrádalo se do svědomí
Drásající duši temnou, bez rozhřešku - odpuštění
Bez lásky a pochopení
Bez pomoci, bez naděje, bez mravu a vychování
Odsouzená k zatracení, popravě a zakopání
Beze hrobu, bez kříže
Vždyť tvá duše hříšná, krutá
Patří na vždy za mříže!
Na vždy patří za mříže
z tvého těla stavěné
nařizuji celý život
noci a dny probděné
13.03.2016 17:45:08 | Lioness