na hladině

na hladině

Anotace: ..

 

 

 

prošíváš pohledem

mé polámané tělo

ve vlnění gama rytmu

olověného parketu

daleko za mnou

 

někdo do něj vyryl

armádu čárek

za každý padlý den

každý padlý pohled

do hlubin stínů

utíkajících od ohniska

našich reaktivních

srážek

 

 

snad

až vypnou proud

a vlny prolomí se

do ticha hladiny

pak i my

se znovu poznáme

tak jako po prvním

nádechu

 

jen skrze dotyky

 

 

 

Autor gemini, 14.03.2016
Přečteno 482x
Tipy 13
Poslední tipující: Misha, MARKO, roztoč_v_mé_hlavě, Amonasr, Jort, jitoush, Frr, Nikita44, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel