Petruško, je už líp? Teplota klesla?
A sluší Ti to! U básnického vesla... ;-)
08.02.2007 22:37:00 | Levandule
věř chlapovi zkušenému
co v lásky se plácá peřejích,
než smutnící těšit ženu
veslý spíš zláká smích
Na víčka hoď stříbro stínů,
do srdíčka rtíky změň,
drama převrať v kočičinu,
to na chlapy je správná žeň
***
..tak se usmívej..
J.C.s
08.02.2007 21:38:00 | j.c.