Marně čekám, kam tvůj šíp dnes doletí;
můj šat zničen od krve a od potu,
slzy kanou směrem k Podsvětí
a srdce nabodeno na hrotu...
Tvé srdce z hrotu vyprostí víla,
jež pro Tě šťastna by s Láskou žila.
24.05.2016 10:16:57 | tvořilka
Ach, že já si Tě nevšimla dřív, já divná...
Tvá duše je vskutku nádherná... ach .. Tys tak tvořivý :-)
24.05.2016 10:14:52 | tvořilka