Léto

Léto

Anotace: Z básnické sbírky Co mi život dal i vzal - listopad 2013.

Sbírka: ROční období

Horké dny letní,
slunce žár
i nad mou duší,
smiloval se boží dar.
Nejen léto, ale i já jsem v plném rozkvětu,
slunce, já a ty tu.
Přečkali jsme jaro, láska spojila nás k sobě,
jsem rád že právě já,
smím se tisknout k tobě.
A až utichne ten svěží horký den,
nastane chladná tmavá noc,
láska probudí naši moc,
a nic, už nic, už nic nebude sen.
Jako léto, tak i v duši mojí,
nachází se toto roční období,
všichni jsou veselí, nikdo se nezlobí,
my dva jsme spolu zítra i dnes,
prosím tě Bože,
dobrotivý otče,
do našich srdcí, pokoj a mír vnes,
ať spolu můžeme zůstat dál,
ach tak moc, tak moc bych si to přál.
Nikdy, věru nikdy jsem žádnou dívku tak nemiloval,
jako právě tu, co jsi mi ji Bože dal,
já směl ji poznat, poznal jsem,
jak je to krásné, jako tato letní doba,
my chceme dále spolu žíti oba,
chceme se líbat znova a znova,
já nemohu mluvit již,
došla mi slova.
Autor Pavel Vlček, 19.03.2016
Přečteno 414x
Tipy 3
Poslední tipující: Móny, Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel