Přísaha
Bez tvé lásky, miláčku,
mě život nebaví
Jak nevidím tě každý den,
mé srdce churaví
Já chodím jako tělo bez duše
a šedivý je můj svět
Vždyť ty jsi moje Venuše,
můj nejkrásnější květ
My spolu budem šťastný pár,
to já ti slavně přísahám
A tvoji lásku ochráním
jak rytíř svatý grál
A tenhle slib můj závažný,
se nedá porušit
Já věrnost tobě slibuji,
pokud mi srdce bude bít
Přečteno 581x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (4)
Komentujících (4)