Jako nová naděje
znenadání zjevila se
a z jejích opojných očí
jsem nektar sladce pil
a téměř se utopil
Slova si vycházela vstříc
splétala se v něžný proud
a oči si hledaly cestu
k chvějícím se rtům
Naše naděje byla
krásná ale zlomyslná
když překroutila slova
zmátla naše činy
a rozdvojila další
nespolečnou cestu
.....nádhera....vážně...krásný.. St...
31.03.2016 21:19:55 | tvořilka