Rozdýchal jsi
moje ústa
zase jsi mě na chvilku měl
zůstala ti
krása v tichu
a pak jsi oněměl
napsala jsem
křídou román
v dešti
za tmy
do kůže
čekala jsem na ta slova
prosím řekni to!
i když už asi nemůžeš....
Řekl bych....jen si sakra ...nějak....ne a ne vzpomenout...
19.04.2016 19:54:27 | Mácha