poraněná

poraněná

Anotace: ´´´´´´´´

Miláčku má dávná touho
proč už zase mlčíš
tak vzdálená jsi dlouho
a mé srdce ničíš

chci napořád vnímat
tvé unavené ano
a otisky rtů snímat
má smutná panno

polonahá zamlžená představa
se neustále vrací
jsi rozmazaná výstava
a skrytá síla hnací

miláčku můj pomačkaný
šetříš na mně slovy
začínám být vylekaný
z vyvanuté doby

 

 

Výsledek obrázku pro cesta života

Autor Akyš, 22.03.2016
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel