Odcházím
Odcházím. Přes všechnu tu lásku
jsem přetáhl smuteční pásku
a nezbývá než zatlačit slzy,
neboj, přebolí to brzy.
Odcházím. Snad pro to jak moc tě miluji,
utíkám a rychle se ti vzdaluji,
i když mě to strašně bolí,
uvidíš, rány rychle se hojí.
Odcházím. Mé srdce tiše vzliká,
odpor k sobě samému ve mě vzniká,
a do kolen sám sebe srážím,
odcházím, ať víc tu nepřekážím.
Odcházím. A vše ve mě umírá,
moc dní už mi nezbývá,
a nechci tě znát až budu opouštět žití,
já umírám, kéž pro tebe slunce navždy svítí.
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: Poetik
Komentáře (2)
Komentujících (2)