Nepřestanu ...
Nepřestanu pro moji vílu
nikdy kytky shánět,
když má je tolik ráda.
- I přes největší bolest se pro ně sklánět,
i kdybych už nikdy nenarovnal záda.
Nepřestanu pro moji vílu
nikdy verše skládat,
když má je tolik ráda.
- S múzou každý večer se hádat,
jaký rým ji nejvíc potěší.
Jak v každém řádku vyjádřit cit,
že bez ní žít je nejtěžší.
Nepřestanu pro moji vílu
nikdy malovat srdíčka,
když má je tolik ráda.
- Tajit touhu s ní noc promilovat
i kdybych jak skálu těžká měl víčka.
Nepřestanu pro moji vílu
nikdy posílat polibky po hvězdičkách,
když má je tolik ráda.
- Věřit, že přistanou jí na tvářičkách
a vyčarují jim ten nejsladší úsměv.
Nepřestanu pro moji vílu
nikdy ztrácet víru,
že i mě má taky ráda,
Že i její srdce beze mne strádá
a nejsem jen za milého blázna.
o.v.a 2016