Pojď...
Pojď, sedni si ke mně
a polož mi hlavu do klína
do místa, kde všechno končí
ale taky začíná.
A žádný slzy
Dneska bude znít jen smích
dnes já tvá konkubína
a ty můj mnich.
Přečteno 459x
Tipy 6
Poslední tipující: Krahujec, Mácha, Jort, adaj, Smeglofus, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)