Ban
Podnikám na Venuši
dane tam odvádzam
konkurencia netuší
s kým boj o ´kosť´ zvádzam
oligarcha nie som, tí
závideli by mi
žiaden z nich sa nespotí
tak ako ja, s nimi
nepodnikal by som, mám
iné ET-vzťahy
Sodomám a Gomorám
pozemským mám snahy
vyhýbať sa oblúkom
iný biznis riešim
v chobotničom - bezrukom
svete nezastreším
srdca vklad, som Venušan
investujem s citom
nezobchodujem jej šarm
v stisku kŕčovitom
dlaní oligarchických
planéta je tabu
- bez poznámok faktických
ban na žalobabu!
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Amonasr, Malá mořská víla
Komentáře (0)