Anotace: jarní zamilovaná...(napsána 30.3.016)
Já přála bych si neztrácet rozum
vždy když vedle mě se objevíš
já přála bych si ignorovat city
jak působíš na mě, zdali víš?
Však když tě vidím srdce se rozezní
ruce se klepou, nemůžu polykat
tak ráda bych věřila, že to odezní
že nebudu se tu láskou zalykat.
Já chtěla bych jenom vědět
jak dalo by se to utišit
až budeme se zas vidět
pomůže mi si tě protivit?
Ne.
Já přála bych si abys zůstal
jen na kratičký okamžik byl můj
přála bych si ochutnat tvá ústa
ještě chvíli při mě stůj.
Ale ty odcházíš a moje zprávy hloupý
pro tebe neznamenaj nic
na slovo jsi věčně skoupý
a já tak strašně chtěla bych víc...