My dva

My dva

Anotace: ---

Tak jako vločka k vločce

sedá,

tak i moje ruka

hledá

tu tvou.

 

Stojíme na prahu,

hledaje odvahu

vkročit do neznáma.

Já už nemám strach

s tebou se milovat

až do rána...

 

Tak sevři mě v náručí

pevně,

ať pod námi zachvěje se

země

a tvé vločky roztají

... ve mně...

 

Autor FroniXY, 31.03.2016
Přečteno 381x
Tipy 3
Poslední tipující: CORONATION, enigman, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel