Anotace: noční...(napsána 1.4.2016)
Kéž by se našel někdo kdo měl by mě rád
takovou jaká jsem, bez příkras
někdo, kdo nechce si se mnou jen hrát
díky němu věřila bych, že slunce vyjde zas.
Kéž by se našel někdo kdo v noci by mě hřál
dodělal by rám k mému obrazu
děj se co děj jen při mě by stál
a zahřál mi ruce od mrazu.
Kéž by se našel někdo kdo by mě pochopil
kdo neocenil by jen úsměv, ale i pláč
kdo v časech zlých by mě podpořil
na bolavé srdce našel by fáč.
Kde schováváš se má druhá polovino
moje trpělivost zvolna dochází
snad je to všechno mojí vinou
že jen smůla v lásce mě provází.
Kéž by se našel někdo kdo měl by mě rád
takovou jaká jsem, bez příkras
já budu dál čekat a přijde to snad
pak řeknu si - díky, právě včas.
...přijde, jistě přijde.. :-) St...
01.04.2016 11:41:37 | tvořilka