a další mladý Ježíš...
mé bárky směřují kamsi k létu
Castor a Pollux se něžně líbají na šíje
kyvadlo přivítalo krovy s vlaštovkami
zas píšu dopisy
blednoucí svojí žlutí
obrazy se kývají praporcem lnu
do jarních tanců
vkládají sílu dobytčat
tíhnoucích k trávě
miluju bezkrevně
tak snadno
tak dravě