Debil a láska
I když někdy máme namále,
já lásko v srdci tě nosím stále.
I když někdy padáme dolu,
nejspíš je nám souzeno býti spolu.
I když brzdy skřípou a vrže to jak staré dveře,
vím že nakonec moje ruka tu tvoji sevře.
Sevře ji pevně a pak zas pustí,
to je hold život, to se hold musí.
I když občas já jsem tady a ty jsi pryč,
pořád v kapse nosíš od mého srdce klíč.
Já ten tvůj taky v kapse nosím
však stává se občas, že ten klíč ztratím.
Ztratím ho a ty nechceš pustit mě dovnitř,
to pak nepomůžou ani výstřely z kulovnic.
Je těžké být debilem, lásko věř mi.
Je těžké být debilem, tak ruku dej mi.
Lítáme životem nahoru, dolu.
Lítejme dál, lítejme spolu.
Přečteno 359x
Tipy 6
Poslední tipující: Poetik, Móny, boneslash, Lioness, knihomolka
Komentáře (2)
Komentujících (2)