nesnáším!
ten pocit že
plním ti přání míň
než vměstná se do tvých očí
tak moc bych chtěl
vědět
kudy vedou tvý myšlenky
kam položit své mrtvé tělo
aby skončily lijáky
co křičí tvé pohledy
aby den zas byl
v barvách duhovek
o kterých tuším
že tam někde jsou
chci jen zahlušit větu
že prý si tě nevážím
co chraptivě štká sluchátko
visící na poslední tepně
bláznivě bušící do břitvy
nad propastí mé lásky