Příběhy
zapsané do deštníku
v okapech vrátí se
a zase poplujem
po větrníku
tam dál
kde čeká
nás nový den
v prostoru od
pupíku
ti budu zářit
štrasovým kamínkem
courám se v dešti nahoře bez
inu kluk, jak to říct ,ze starý školy
a tak můj deštník visí si napospas
neboť ho zabrali hladoví moli
04.04.2016 16:36:52 | poeta