Chcíply na řásách
Tak jako se narodily
Borůvkové sny
Tak nech mě směle psát
O tom jak naše rty závodily
Kdo první políbí se, že jsi
Po špičkách po patách
Jak přišly nás oči draho
Ve dveřích ukřivdění
Přivřené květy na cestách
A kde jsi, když chci má snaho
By slova má tvým uším
Vyzněly
Purpurový polárník – jeseter
Někdo dřímá, já kvetu
Piju, co konvalinka
Poustevník jarním éterem
Bez kořenů rozkvětem setnut
Zámek co duše naše zamyká
Let me in, let me out..