Tvůj dech
a pak jen
to zvláštní ticho
mezi námi
obrysy stínů
co nám nepatří
Myšlenky
ve kterých
jsme už zase
sami
i když
hledíme si
do očí...
Ticho, jímž mozek je tvrdě drcen,
ticho, jež drásá srdce,
pohled, jenž víří jak revoluce.
Nechci jím více být hlcen.
15.04.2016 22:24:24 | Špáďa
Myšlenky
ty odletěli do Říma.
Tak dej jim volnost
a vychutnej si
tu chvilku ticha
co má příchuť
VĚČNOSTI.
10.04.2016 19:59:28 | Mácha
Někdy je skvělé být sám s myšlenkami, ale některé by se měly sdílet oboustrannou intimitou
10.04.2016 09:04:12 | básněnka
Přesně tak, ale někdy i v té oboustranné intimitě se člověk cítí sám...
10.04.2016 09:05:49 | Nikita44
Ty fakt dokážeš zachytit to cosi, co je nezachytitelné i nepojmenovatelné... Prchavé a těkavé mezisvěty... :-) ST
08.04.2016 00:56:56 | Amonasr