Srdce jak tisíce bubnů bije
pro Tvůj dech
Duše má snad všechno skryje
v modrých zdech
Láska má jen tiše maluje
po Tvých rtech
Touha má se s Tebou miluje
na křídlech
Štěstí je jako krok do neznáma
chci jít za Tebou
Tělem je duše má spoutána
a přesto je s tou Tvou
Bolest teď už je za náma
je bílou tmou
Naděje, ta zavřená brána
otevírá se nám dvoum