Touha
Touha
Za obzorem se jeví nádherná zář,
kam odchází temnota, odpověď jistě znáš.
To nehoří les, to je další div krásy,
září a svítí Tvé nádherné vlasy.
Šedé dva mráčky v té božské scéně,
oči co nedají mi klidu přirozeně.
Ten žár z té záře, co provází dny mé,
to toužebně žhnou rty nádherné.
Být tak ranní rosou, co vlhčí chodidla Tvá,
to moje touha hříšná a přetajná.
Trávou, co chladí a hladí tělo Tvé,
sním o tom častokráte, je to nemožné?
Horskou říčkou v níž se koupeš každý den,
omývat duši Tvou bych chtěl tolikráte jen.
Je to snad hřích chtít s Tebou býti?
Po cestě života ve dvou zase jíti.
Přečteno 453x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Janna, Jin&Jang
Komentáře (0)