Heslo:
Preč od toho, preč
padol na mňa tieň
ufa, zrazím smeč
z výšky, od ramien
Hermiona hoc´ vie
to, čo Harry Pé
tiež mu nepovie
k A že patrí Bé
domyslím si hneď
logiku to má
a aj slovosled..
najprv prototma
kde sa vzala, rieš
nič si neodpusť
vieš, čo nepovieš?
palec daj na spúšť
selfie, celé zle..
nie som tam pre tieň
straší pri hesle
preč s ním, príď si preň!
Přečteno 387x
Tipy 2
Poslední tipující: Móny, Amonasr
Komentáře (0)