Šustíš v prstech
jak nová milenka.
Čistá a v iluzích,
cudná a hebounká.
Já jsem ten chlapec
červený na lících.
Bojácný v podchodu,
v parku i v ulicích.
V ulicích méně, viď?
Každý se naučí.
I tvoje rozpaky
vyšumí v náručí.
Ach, kniho. Žárlíš?
Snad mezi řádky.
Buď dneska nejsladší,
já budu sladký.
Rozevři vazbu
a hřbet svůj ohýbej.
Napíšem příběh
dávno ne nevinnej.
Tančí písmenka po řádcích
tep jim letí
horkost cítí i panenka
když poprvé ochutnala list...:-)
18.04.2016 14:36:29 | Danger
jééé, to mám radost, že jsem si mohla přečíst tak šťastnou a milou básničku :-)
St:-)
11.04.2016 12:34:39 | tvořilka