Jsme jen tóny
zrcadlíme se v tom tichu
v hlubině smíchu
propadáme sami sobě
mlčky vcházím k Tobě
Na úrovni hvězdných drah
smývám bolest Tvou
a Ty zas mou
dechberoucí ticho zní
dokud se nerozední
Svítá v nás ta naděje
když hvězda padá
tak přej si, ať mám Tě ráda
a buď k mé duši blíž
ať můj tón uslyšíš
Slyšíš ten hlas?
Lásko, už je náš čas...