...
Zamilovanost z tebe přímo tryská,
cítím jak je ti smutno,
jak se ti stýská.
I já jsem vtažena do toho stavu,
kdy natahuji krk a hledám tě v davu.
Tvé básně mě nabíjí,
fantazie pracuje,
před očima se krásný film odvíjí.
Nechci už se probudit
a prázdno v srdci po tobě okusit.
I já tobě,že jsi,děkuji
a tvůj cit opětuji.
Přečteno 405x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Kapka, Jin&Jang, Mácha
Komentáře (2)
Komentujících (2)