Nechtěla sis přiznat...
Nechtěla sis přiznat, že ti došla slova,
myslela sis, že se to ňák schová
a ono to klová, v hlavě klová
a chce to jít ven.
Co dal bych za třicet vteřin ticha,
díval bych se jak se
v tobě všechno míchá
a pýcha, ta prokletá pýcha,
jak s ní bojovat jen?
Nechtěla sis přiznat, že jsem v právu
a nezmohla ses ani na pitomou zprávu,
trávu, tak bych si dal trávu,
však pro jednu krávu
se i té vzdám.
Do mýho srdce každý jenom střílí
a do mýho cíle zbývá tolik mílí,
mí milí, nejsme černobílí,
za což rád vás mám.
Přečteno 415x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)