Kdesi jsem četl, "..cokoli ve vztahu bolí, není to láska. Láska je svoboda, není to svazování druhého." ??? Tak do prčic, od čeho ta bolest v tom srdci teda je? Že by z hladu? Jako u žaludku? Kde prodává jídlo pro něj? Koupím si toho vagón. :) ST.
04.07.2017 10:57:09 | mirecek