Co je to láska
Anotace: Je to spíš jen taková rýmovačka
Co je to láska?
Matčina vráska?
Strach ze svedení vlastní dcery?
Nenapsání té opery
která je celá o lásce,
o sexu jak na pásce?
Láska je trápení a žal?
Je snad celá na odpal?
Já ji totiž neznám
Ještě tak moc dobře,
Ale doufám, že poznám
Růžově či modře!
Komentáře (0)