Nedůstojné závislosti
Proč unikám
do nitra svého bytu
když stěny mě
vlastně silně dusí
do mrtva šeptám,
lásko, scházíš mi tu
i když náhle ten pocit
příliš se mi hnusí
Jak sedím tu sama,
po tmě kdesi v tichu
při každém hluku
pod žebry mi trne
mám takový ten pocit,
když nedržím tvou ruku
že kdesi vpovzdálí
podlehl jsi jiné
Jsem víc než zoufalá
teď všechno je mi jasné
že tenhle pocit
už mě neopustí
budu tu čekat dál
než milenka tvá zhasne
jsi zkrátka největší
ze všech nedůstojných závislostí...
Přečteno 438x
Tipy 9
Poslední tipující: AngelLia31, Frr, Mácha, Móny, Amonasr, VEDz RVAHEs, Dis-Con-Nect-Ted
Komentáře (4)
Komentujících (4)