Když tu nejsi svět smutnějším se stává
Ptáš se mě:
"Proč mě vlastně všude hledáš?"
Na to říct nejde
jenom slov pár.
Nu tedy dobrá
jinak li - nedáš
tady jsou, co umím
do nich jsem dal.
Nemám rád věci obyčejný
snad proto chci více
hledám Tě v ulicích
i uprostřed silnice
Hledám ten kousek
co by mi Tě připomněl
hledám Tě v záplavě
tisíců těl
A když Tě nehledám
tak líp mi není
pak hledám Tě znovu
abych propadl snění
Hledám Tě...
V prázdným bytě
že byla bys na stěnách ?
Dospělý dítě
tam stála bys zasněná
Že prý jsem blázen
a tak trochu nesmělý
hledám Tě v pátek
i tuhle neděli
A svit slunce
prý na hlavu mi působí
Co na tom?
Hledám Tě v každým ročním období
Uprostřed léta bych
hledal Tě ve sněhu
oněměl v úžasu
království za něhu
Všechnu bolest světa
odnes si na hřbetě
A Kdybych Tě nenašel?
Hledal bych na jiné planetě
Hledám Tě proto
aby na světě bylo krásně
aby napadlo mě spousta slov
a já uměl zas psát básně
Ztratil sem směr
hledám Tě zleva i zprava
Jo, hledám Tě...
Když tu nejsi
svět smutnějším se stává
Přečteno 477x
Tipy 10
Poslední tipující: mirecek, zelená víla, Lioness, Dreamy, básněnka
Komentáře (4)
Komentujících (3)