Princezna
Anotace: ... nezapomenutelný pocit....
Jak rychle a ráda
stala jsem se
tvou ženou.
Milovanou,váženou
hýčkanou a ctěnou.
Princeznou rozmazlenou.
Snad to bylo jen krásné snění,
kdy nad hlavou
zakrouží ti anděl
s nůší,plnou bláznivých nápadů.
Možná to bylo
jen chvilkové poblouznění,
několik rán,
a několik slunce západů.
Možná to byl jen okamžik,
jen tlesknutí dlaně.
Ale byli to chvíle
nejkrásnější.
A já děkuji ti za ně.
Přečteno 431x
Tipy 10
Poslední tipující: Dejfor, Danger, Dreamy, Jin&Jang, Mácha, poeta
Komentáře (2)
Komentujících (2)