Ona se vrátila,
má milá Láska.
Pýchu již zklátila,
a je z ní kráska.
V slzách se utápím,
jsem strašně dojatý.
Pokojík vytápím,
nejsem předpojatý.
Onen cit Lásky
přerůstá v silné pouto.
Nedělá vrásky,
překrásné osobní kouzlo.
Našel jsem dívčinu,
mých nejtajnějších snů.
Nádhernou holčinu,
královnu všech múz.
Ona je ta pravá,
už vím to jistě.
Láska to mladá,
srdce mé stiskne.