Jsem jen tečka v jedný větě
jsem jen filtr v cigaretě
jsem jen výkřik do ticha
jsem jen bodláčí co nepíchá
jsem jen noc když svítá
jsem jen pták co nelítá
jsem jen motýl bez křídel
jsem jen pel co uletěl
jsem jen múza zapomnění
jsem jen to co není
a možná
možná jsem i víc
a Ty jen toužíš mi to říct