Vůně sena
Pohledy do očí,
dvě žhavá těla,
vzduch loukou vonící,
touhou se chvěla.
Líbání za noci,
není jim pomoci,
Amor je střelcem
bezchybným.
Doteky dlaní,
těžko se brání,
ležíce u sebe,
hledají rým.
Beze slov, bez lidí,
nikdo je nevidí,
jen zvláštní hudba,
slyšet je nocí…
Nikdo z nich nespěchá,
lásky se neleká,
vězněni stejnou
jsou mocí.
Polibků tisíce,
za svitu měsíce,
touha se s vášní
střídá.
Nad ránem usnuli,
k sobě se přimknuli,
vzpomínky mysl
jim hlídá.
Pak přišlo svítání,
ona se nebrání,
dát jemu znovu se
celá.
Než slunce vysuší,
louku co netuší,
co s lidmi prostými,
láska si dělá.