Odepřená láska
Anotace: Člověk míní, osud mění...
Viděl jsem ženu,
úžasnou a krásnou v každém směru.
Pozorně jsem si ji měřil,
a byla to opravdu ONA, na mou věru.
Žena, kterou jsem miloval,
a jenž bych poznal v každém davu.
Žena, která jediná měla tu moc,
a popletla mi hlavu.
Pět let jsem s ní nemluvil,
Pět let pro mne byla tabu.
A najednou jsem pochopil,
že nikdy nebudu mít lepší babu.
Mezi námi je však val,
nepřekročitelný, a to my víme.
Dítě, vztahy a tak dál,
a to mi velmi přísně ctíme.
Však odpusť ubohému muži,
že Tě ve fantazii občas vidí nahou.
A svádí Tě na zakázané procházky,
jeho známou noční Prahou.
Vždy tu pro Tebe bude,
rytíř chránící Tvou zem.
Snažící se jen o Tvoje blaho,
a jeho srdce si klidně vem.
Bojovník své srdce opustí,
vzpomínky budou náhradou.
A naše časy prožité,
bohatou jeho zahradou.
Děkuji…
Přečteno 686x
Tipy 10
Poslední tipující: Frr, duše v plamenech, Papagena, Tesk
Komentáře (2)
Komentujících (2)