Po nás potopa
Vlasy jsi rozpustila
po chodníku.
A já,
zmaten,
oloupen
a stále do tebe blázen
tepal se svým
vlastním srdcem.
Pojď blíž,
a rozpusť po mně vlasy,
zkusíme štěstí
v neštěstí
a pocity ostříhané
až na dřeň
zkusíme sdílet
tiše a tajně.
Vlasy rozpustíš
po secesních domech
a s kloboučkem
na straně hlavy
mne políbíš
na ústa
rozbolavělá
láskou...
Přečteno 357x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, Mácha, Jin&Jang
Komentáře (0)