Jaká jsi
Anotace: ..pro jednu dívku..
V očích máš jiskřičky půlnočních létavic
Přání svá ukrýváš, ač je jich na tisíc
A z černé oblohy do tvých rtů vpíjí se
Hvězdný prach odvátý ze zahrad měsíce
Vlasy ti proplétá divokost lesních víl
Kouzlu tvých dotyků navždy jsem uvěřil
Když tvoje dlaně jak dvě křídla motýlí
Zlehounka pohladí mojí tvář na chvíli
Voníš mi loukou za úsvitu letních dnů
Zakletá do noci vstupuješ do mých snů
A když se rozední, zbývá mi doufat jen
Že se mi neztratíš stejně jak krásný sen
Přečteno 411x
Tipy 10
Poslední tipující: MARKO, Lucucu, Jin&Jang, Móny, danaska, Dreamy
Komentáře (2)
Komentujících (2)