Máš chuť?
...
jen tak zmoknout
v kapkách tepující
sólo v předehře
v odstínu mojí kůže
hrátky v záclonách
kam smí jen vítr
a vůně z vlasů
když rozčešu je
teď si chci sundat
tu včerejší noc z řas
jsi tak blízko
strašně blízko
jen neznám tvůj hlas...