Anotace: Podpis ve mě zanechá, bude svítit a hřát, jak těžké je ve tmě otevřít oči, když dávno ví, co mě děsí.Tak slabý já jsem, tak slabý já jsem...
Oh, ona tak
láskou temně posedlá
mrazem bosá chce za mnou jít
a to nebezpečí všude kolem
je pro ní
ten jediný důvod žít
Oh, ona o mě
prý všechno dávno ví
Oh, vždyť ona bloudí
v žilách mých
tak slabý já jsem
tak slabý já jsem
Tak hebké
jsou její ruce
co neslyšně kloužou po těle mém
jak dva půlnoční hadi
mě unáší její parfém
ten zvláštní parfém
Oh, tak slabý já jsem
tak slabý já jsem
Prý se nemám čeho bát
je to odjištěná zbraň
krátký je život
tak proč měla by se kát?
šeptá mi tisíckrát
Jsi má láska i můj kat
Jsi má láska, dám ti to znát
Kráčí myslí mou
jde klidně dál
s hlavou vzpřímenou
Oh, proč já nevěděl
že tak dobře zná
kadenci ostrých střel
Podpis ve mě zanechá
bude svítit a hřát
jak těžké je ve tmě otevřít oči
když dávno ví, co mě děsí
tak slabý já jsem
tak slabý já jsem
tak slabý já jsem
(Hanuš Šparlinek,Oh Well)