pro návraty z cest
až uvidím Tě stát
v krajině mých cest
už z dálky
smích Tvůj
bude mě objímat
ten den
plných náručí
zardělá chci kvést
uvěřím snům
a poznám
že milovat
milovat není hřích
pak vezmu Tvou tvář do dlaní
a přečtu si v ní
všechna slova
co dávno dals mi
pak jim uvěřím
tajemství o lásce
co nepřemohla smrt
prokvetlá doteky
Tvého snívání
pak půjdu dál
až ke dveřím
Ty otevřeš mi
a slavit budem
spolu svítání...
Přečteno 399x
Tipy 11
Poslední tipující: Joe Vai, Jort, Amonasr, Jin&Jang, Nikita44
Komentáře (3)
Komentujících (2)