Pojd...
Pojd budem zas spolu,
hlavou dolu,
s dusi napred,
telem na stred.
Chyt mne zas za ruku,
se srdcem v rozpuku,
s vasni urputnou,
touhou nezkrotnou.
Pokryj me vlasy polibky,
necht voni Tebou,
rozvin me telo do sipky,
at splyne s Tebou.
Pojd a vezmi mne tam,
kde hrich neni hrichem,
den je noci
a noc je dnem.
Pojd...
Přečteno 500x
Tipy 10
Poslední tipující: Lioness, Donne, Nikita44, Mácha, Jort, Frr, Dreamy, Jin&Jang
Komentáře (8)
Komentujících (3)