nekdy je to "zdani" na hodne dlouho, nedavno jsem si uvedomila, ze u me trvalo ne-li vice, nez pul roku... hodne stesti :)
24.02.2007 00:14:00 | sejko_no_pi
... smršť pocitů .... ta likviduje spolehlivě ..
tvůj klid je ten tam .... uvěřit tomu co vidím a nebo myšlenkám ..
/ je to trošku neučesané ... ale náboj tam je .. /
22.02.2007 17:22:00 | HarryHH
zaujímavý nápad, len ten fén sa mi tam akosi nezdá... no ale inak parádička:-)
09.02.2007 18:12:00 | Evel