Nevěsta v černém
Anotace: Není pár jako pár...
Červená hořkost na rtech.
Jsme tu sami.
Mám tyhle večery ráda.
Tak poklekni,
zrovna dneska se chci vdávat.
V černém, červeném i bílém. Hlavně štěstí.
Dotýkám se čehosi hrubého.
Vzpomínám.
Bylo bláhově.
Odvaž se se mnou do němoty.
Do nahé němoty.
Nejde to.
Dívám se do zrcátka a usměju se.
Sladce.
I hořce.
Pokládám barevné (ne)štěstí na kus mramoru.
Na hrob.
Alespoň, že voní.
Přečteno 461x
Tipy 2
Poslední tipující: Nikita44
Komentáře (1)
Komentujících (1)