Má lásko
Anotace: pokus o text písně :-)
Vpíjíš se do mých řas
pohledem provázíš mě
snad až ke hvězdám.
Má lásko.
Vtisknuta do mých rtů
nemluvíš o flirtu.
Má lásko.
Už nejsem sama, tebe mám.
Nepoznám strach, když tebe znám.
Vhladila jsi se do dlaní
proplujem nocí k svítání.
Má lásko.
Něžnostmi jsi tak zardělá
touha svá kouzla prostřela.
Má lásko.
Už nejsem sama, tebe mám.
Zažívat strach, už nehodlám.
Ke vzdechům Tvým přidám svůj dech.
K mým krokům Tvé, tak přijít nech.
Lásku k nám...
Přečteno 444x
Tipy 14
Poslední tipující: Květka Š., zelená víla, el sereno, Amonasr, Frr, Jin&Jang, Nikita44, Jort, Dreamy, poeta, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)