Kolik mužů ví
Anotace: jak málo stačí ženám ke štěstí?
Ponech mi prostor
a já si tě v něm najdu
Dopřej mi čas
a já nenechám tě čekat
Daruj mi úsměvy
a já ti je vykradu
Přijď mlčet
a já ti budu naslouchat
Dej dlaně k sobě
a já ti mezi prsty proteču
A jestli tohle nesvedeš,
tak raději uteču
Komentáře (1)
Komentujících (1)