Probuzení
Probuzení
Budeme snídat? Nebo jen, šeptat si něžná přání?
O touze, o něze ukryté do křídel motýlu,
o úplném odevzdání?
A jako dvě těla při milování, necháme řádky proplétat.
Já... , i když teprve je ráno nemám stání
a chtěla bych se dát.
Tvým jemným dlaním, úsměvu i ústům,co po noci jsou hladová.
Přidrzlá, s nemravnou myšlenkou? Snad ......promiň,
ale s Tebou chci být taková.
Tak "snídej" a já pokusím se čas zastavit.
Svou žízeň zažeň v mém klínu, jen nespěchej...
Já stejně hladová jsem a potřebuji pít.
Přečteno 586x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, Frr, Krahujec, mirecek, Jin&Jang, boneslash, Mácha
Komentáře (20)
Komentujících (8)