PLATONICKA
Anotace: Najkrajsia laska? PLATONICKA! To potvrdzuju mnohi Po cesky je to "touha lidska Co nezna vyhru v b...
Najkrajsia laska? PLATONICKA!
To potvrdzuju mnohi
Po cesky je to "touha lidska
Co nezna vyhru v boji..."
Pytam sa, co je krasne na tom
Ked dostanete z lasky strach
A stanete sa vlastnym katom
Kym srdce krici na poplach...
Mlcanie vtedy nie je zlatom
Ked mate stastie na dosah...
Najkrajsia laska? NAPLNENA!
Ked Adama si najde Eva
A miluju sa do zblaznenia
A PLATON?
Hanbou onemieva...
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: Dreamy, poeta
Komentáře (0)